Barbecue Easy Plus
Groen & Stroomloos
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Groen & Stroomloos

Barbecue Easy Plus

Categorie: Pelletkachels
Merk: Groen & Stroomloos
Prijs: € 1210,00

Laminox Poldo Easy Plus pellet barbecue: rookvrije, veilige en snelle tuinkeuken.

Barbecueën/bakken op houtbrokjes. Ja, met de Laminox Poldo pelletbarbecues/grills is dat nu mogelijk. Met de fijn gedoseerde pelletvlam onder de bakplaat van Lava of Soapsteen danwel gietijzer kunt u roosteren, grillen, smoren, koken: wat u maar wilt.. Er is geen stroomvoorziening nodig: de pellettoevoer en -dosering is volledig mechanisch. 

https://youtu.be/3p50RE4KDIY

Poldo Easy Plus

  • 640x723x1057(voor in gebruik)
  • 78 kg
  • 6 kg pelletvoorraad
  • 06-1,9 kg pelletverbruik / uur
  • 40x50 cm grillplaat 
  • Prijs Lavasteen € 1210 incl btw
  • -        Soapsteen + € 55
  • -         Gietijzer +150

Natuurlijke trek

Het Italiaanse bedrijf Laminox ontwikkelde als eerste een 100% stille pelletkachel, nu breidt ze deze slimme techniek uit naar de pas geïntroduceerde pelletbarbecues. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke trek. De versies vanaf Easy PLUS hebben slim mechanisch doseer- en beveiligingssysteem zorgt voor de veilige pellettoevoer in de brandkamer. Met een natuurlijke, niet geforceerde vlam, wordt de bakplaat van steen of gietijzer direct van onderen verwarmd. En dat gaat rap.

Schoon, rookvrij

Bijzonder is de zeer schone, vrijwel rookvrije verbranding. Dat is ook logisch, want de verfijnde dosering van brandstof ligt daar aan ten grondslag. Beter dan bij welke andere vaste brandstof ook, worden pellets schoon verbrand. Uit het rookkanaaltje komt nagenoeg geen rook vrij. Een paar kilo’s pellets zijn genoeg voor een paar uur barbecueën, grillen, stomen of smoren of alles tegelijk.

Veilig

Het is een zeer veilige methode. Geen open vuur en een beproefde, veilige techniek. Wel is de capaciteit mede daardoor groot. Er gaat geen energie verloren. Een grote familie met de familiebarbecue ruim uit de voeten.

Terrasverwarming

De palletbarbecues zij vanwege hun capaciteit tot 7 kW ook uitstekend in  staat om de omgeving te verwarmen. Dus ideaal voor overkapping, tuinhuis en terras. Doordat ze op wielen staan en geen stroom nodig hebben, zijn ze makkelijk te verplaatsen.
Heb je interesse, Wil je proefdraaien of meer weten: bel 0651888113 (Abel) of mail 
info@gasloosstoken.nl
 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl