Barbecue Easy
Groen & Stroomloos
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Groen & Stroomloos

Barbecue Easy

Categorie: Pelletkachels
Merk: Stroomloze pelletkachels
Prijs: € 980,00

“Het is een primeur voor Nederland”.

Laminox Poldo pellet barbecues: rookvrije, veilige en snelle tuinkeuken.

Barbecueën/bakken op houtbrokjes. Ja, met de Laminox Poldo pellet barbecues/grills is dat nu mogelijk. Met de fijn gedoseerde pelletvlam onder de bakplaat van Lava of Soapsteen dan wel gietijzer kunt u roosteren, grillen, smoren, koken: wat u maar wilt.. Er is geen stroomvoorziening nodig: de pellettoevoer en -dosering is volledig mechanisch. 

https://youtu.be/3p50RE4KDIY

  • Poldo Easy met rookkannaal
  • 658x640x988(voor in gebruik)
  •  68 kg
  • 6 kg pelletvoorraad
  • 06-1,9 kg pelletverbruik / uur
  • 40x50 cm grillplaat 
  •  Prijs Lavasteen € 980 incl. btw
  • Soapsteen + € 55
  • Gietijzer +150

 

Ontwikkelde het Italiaanse bedrijf Laminox als eerste een 100% stille pelletkachel, nu breidt ze deze slimme techniek uit naar de pas geïntroduceerde pelletbarbecues. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke trek. De versies vanaf Easy PLUS hebben slim mechanisch doseer- en beveiligingssysteem zorgt voor de veilige pellettoevoer in de brandkamer. Met een natuurlijke, niet geforceerde vlam, wordt de bakplaat van steen of gietijzer direct van onderen verwarmd. En dat gaat rap.

Schoon, rookvrij

Bijzonder is de zeer schone, vrijwel rookvrije verbranding. Dat is ook logisch, want de verfijnde dosering van brandstof ligt daar aan ten grondslag. Beter dan bij welke andere vaste brandstof ook, worden pellets schoon verbrand. Uit het rookkanaaltje komt nagenoeg geen rook vrij. Een paar kilo’s pellets zijn genoeg voor een paar uur barbecueën, grillen, stomen of smoren of alles tegelijk.

Veilig

Het is een zeer veilige methode. Geen open vuur en een beproefde, veilige techniek. Wel is de capaciteit mede daardoor groot. Er gaat geen energie verloren. Een grote familie kan met de familiebarbecue ruim uit de voeten.

Terrasverwarming

De palletbarbecues zijn vanwege hun capaciteit tot 7 kW ook uitstekend in  staat om de omgeving te verwarmen. Dus ideaal voor overkapping, tuinhuis en terras. Doordat ze op wielen staan en geen stroom nodig hebben, zijn ze makkelijk te verplaatsen.

meer weten of proefdraaien? Bel of mail info@gasloosstoken.nl

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl