Gasloos stoken, de nieuwe trend! | Gasloosstoken.nl
Home
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Specialist in gasloos stoken & verwarmen

Gasloosstoken.nl biedt verantwoorde, betaalbare en schone alternatieven voor verwarmen op gas. Biobrandstoffen als hout en pellets zijn zulke alternatieven. Maar ook zonneboilers, infraroodverwarming en stroompanelen. Gasloosstoken.nl levert kwaliteitsproducten, allen gecertificeerd en vaak gesubsidieerd. Uit dat brede aanbod van alternatieven kunt u nu kiezen. Onze deskdundige dealers zorgen vanuit hun vakkennis dat u wegwijs raakt in deze vaak ingewikkelde materie. Maatwerk in uw buurt! En zet zo een eerste stap naar een toekomst zonder gas.

Houtkachels

Bekijk assortiment

CV houtkachels

Bekijk assortiment

Pelletkachels

Bekijk assortiment

CV Pelletkachels

Bekijk assortiment

Biomassaketels

Bekijk assortiment

Rookkanalen

Bekijk assortiment

Accessoires

Bekijk assortiment

Gasloosstoken.nl, specialist in gasloos stoken

Gasloosstoken.nl importeert al diverse jaren verwarmingsproducten uit diverse landen. Wat begon met gietijzeren en stalen cv-houtkachels Olymberyl, Horseflame en Modernline is uitgegroeid tot een breed programma waarin zonne-energie ook volop meespeelt. Nieuw zijn de Hi-Flame AME modellen: allemaal EcoDesign 2020. Maar ook voor onder andere Laminox biomassaketels bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk op de website ons volledige assortiment biomassaketels, houtkachels, cv houtkachels, pelletkachels, CV pelletkachels, CV houtkachels en overige accessoires. Maar sinds kort kunt u ook terecht voor zonneboilers en buffervaten in soorten en maten.

Via gespecialiseerde dealers worden deze producten verkocht in onder meer Nederland, België en Duitsland. Speciaalzaken, maar ook vakbekwame installateurs -die hun sporen ruimschoots hebben verdiend- verzorgen behalve de verkoop uiteraard ook de installatie, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Kiest u voor zekerheid en veiligheid: ga in zee met een deskundige dealer van Gasloosstoken.nl. Dealer worden: mail naar info@gasloosstoken.nl


Lees meer....
Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl