Victoria 28 Idro Plus
CV Pelletkachels
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Victoria 28 Idro Plus

Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Victoria 28 Idro Plus is er in uitvoeringen van staal tot keramiek bekleding.
De verdeling warmte ruimte en cv is heel evenwichtig. Een cv-pelletkachel voor het hele huis.
De kachels kunnen mt en zonder luchtventilator worden geleverd.
Een wisselaar voor tapwater zorgt maakt tapwaterproductie ook mogelijk.

Capaciteit kW 28,5
Waterzijdig kW 6,7 - 21,7
Kamerzijdig kW 4,0
Efficientie % 90
Verbruik per uur kg 1,9 - 6,0 kg
Opslag pellet kg 35
Waterinhoud liters 20
Rookkanaal mm 100
Afmetingen Petra (l/B/H) mm 580x580x1240
Te verwarmen ruimte 500- 770 m³
kleuren Rd/Ivoor/Zwart/Wit/Blauw/Goud
Tapwaterwisselaar ja
Bekleding staal en keramiek
Ruimteventilator versie met en versie zonder
Gewicht kg 205 en 210 (keramische mantel)

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt een cv pelletkachel?

Een cv pelletkachel kunt u, net als de traditionele cv-ketel, automatisch programmeren en is vaak met een afstandsbediening te bedienen. De pellets voegt u toe in een reservoir, waarna ze automatisch verplaatst worden naar de korf. De ontsteking geschiedt vervolgens elektrisch. Wanneer er meer pellets nodig zijn om de door u ingestelde warmte te bereiken, voegt het systeem deze vanzelf toe.

 

Hoe wordt een cv pelletkachel aangesloten?

Om een pelletkachel aan te sluiten op je cv-systeem, hoeft deze niet per se in de buurt te staan van je huidige cv-ketel. De pelletkachel plaats je ‘gewoon’ als sfeerverwarming in je woonkamer. Je kunt hem namelijk aansluiten op een afvoerbuis van een radiator.

 

Wat verbruikt een cv pelletkachel?

De houtpellets die een pelletkachel verbrandt zijn een vorm van biomassa en daarmee erg duurzaam. Veelal wordt voor de vervaardiging ervan gebruikgemaakt van afvalhout. Dit is hout dat normaliter verloren zou zijn gegaan, maar nu dus hergebruikt kan worden. Er bestaan zowel donkere als lichte pellets. Donkere pellets - veelal van eikenhout - zorgen voor meer warmte, terwijl lichte pellets sneller branden.

 

Wat kost een cv pelletkachel?

De prijzen voor cv pelletkachels variëren aanzienlijk. Zo is er verschil in aanschafwaarde, maar bepaalt ook de grootte en de isolatie van een woning in hoeverre de cv pelletkachel kan fungeren als vervanging van de cv-ketel. Echter, vanwege de milieuvriendelijke werking subsidieert de overheid pelletkachels (ten minste) tot 2021. Hiervoor is een uitgebreide apparatenlijst beschikbaar. Staat de cv pelletkachel van uw voorkeur er niet tussen? Vraag dan gerust naar de subsidiemogelijkheden, wij zoeken dit graag voor u uit.

 

Cv pelletkachel kopen?

Wilt u uw woning voortaan ook energiezuinig verwarmen? Werp dan een blik op ons uitgebreide aanbod of laat u door onze experts adviseren. U kunt bij onze dealers terecht voor advies op maat of contact met ons opnemen via 0031 (0)6 51 888 113 of info@gasloosstoken.nl. Wij helpen u graag aan de cv pelletkachel die het best bij uw woning past!

Bekijk op de website ook eens onze biomassaketelshoutkachelscv houtkachelspelletkachelsCV pelletkachelsCV houtkachels en overige accessoires van onder andere Laminox en 
Hi Flame AME

Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl