Terra TP-24 cv-pelletkachel
CV Pelletkachels
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Terra TP-24 cv-pelletkachel

Categorie: CV Pelletkachels
Merk: Teba

TP-24, de krachtige cv-pelletkachel


De Terra-24 cv-pelletkachel valt op door zijn ronde en hoekige vormgeving. Een modern ogende pelletkachel, die zijn mannetje staat. Een cv-pelletkachel is maar liefst 24 kW in diverse kleuren. Veelal toereikend voor het verwarmen van uw hele woning. Ook als hij maar matig geisoleerd is.

 

-  

 

-          Ingebouwde circulatiepomp, ventilator, expantietank, en thermostaat

o  
- Groot glas met zicht op vuur
- Automatische onsteking
- Verwarmingsventilator in 5 standen regelbaar
- Aan te sluiten op kamerthermostaat
- Eenvoudig te bedienen
- Afstandbediening
- Wifi optioneel
- Kleuren: zwart, wit, rood en ivoor

Optie: automatisch reiniging van de brandkamer

 

Model Pellet cv-kachel
Vuurzicht ja
Stijl modern en klassiek
Type kachel cv-pelletkachel
Deur glas
Brandstof houtpellets
Afmetingen 582x559x1072 mm
Gewicht 207
Diameter rookkanaal 4
Speksteen nee
Kleuren zwart, wit, rood en ivoor
Vermogen ruimte 24 kW
Vermogen nominaal 22,5 kW
Vermogen maximaal 24 kW
Waterzijdig vermogen 18 kW
Externe luchttoevoer ja
Emissieklasse BIMSchV 1-2-
Rendement 94%
Rendementsklasse 5
CV aansluiting ja
Rookgasafvoer 80
Achteraansluiting ja
Bovenaansluiting nee

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt een cv pelletkachel?

Een cv pelletkachel kunt u, net als de traditionele cv-ketel, automatisch programmeren en is vaak met een afstandsbediening te bedienen. De pellets voegt u toe in een reservoir, waarna ze automatisch verplaatst worden naar de korf. De ontsteking geschiedt vervolgens elektrisch. Wanneer er meer pellets nodig zijn om de door u ingestelde warmte te bereiken, voegt het systeem deze vanzelf toe.

 

Hoe wordt een cv pelletkachel aangesloten?

Om een pelletkachel aan te sluiten op je cv-systeem, hoeft deze niet per se in de buurt te staan van je huidige cv-ketel. De pelletkachel plaats je ‘gewoon’ als sfeerverwarming in je woonkamer. Je kunt hem namelijk aansluiten op een afvoerbuis van een radiator.

 

Wat verbruikt een cv pelletkachel?

De houtpellets die een pelletkachel verbrandt zijn een vorm van biomassa en daarmee erg duurzaam. Veelal wordt voor de vervaardiging ervan gebruikgemaakt van afvalhout. Dit is hout dat normaliter verloren zou zijn gegaan, maar nu dus hergebruikt kan worden. Er bestaan zowel donkere als lichte pellets. Donkere pellets - veelal van eikenhout - zorgen voor meer warmte, terwijl lichte pellets sneller branden.

 

Wat kost een cv pelletkachel?

De prijzen voor cv pelletkachels variëren aanzienlijk. Zo is er verschil in aanschafwaarde, maar bepaalt ook de grootte en de isolatie van een woning in hoeverre de cv pelletkachel kan fungeren als vervanging van de cv-ketel. Echter, vanwege de milieuvriendelijke werking subsidieert de overheid pelletkachels (ten minste) tot 2021. Hiervoor is een uitgebreide apparatenlijst beschikbaar. Staat de cv pelletkachel van uw voorkeur er niet tussen? Vraag dan gerust naar de subsidiemogelijkheden, wij zoeken dit graag voor u uit.

 

Cv pelletkachel kopen?

Wilt u uw woning voortaan ook energiezuinig verwarmen? Werp dan een blik op ons uitgebreide aanbod of laat u door onze experts adviseren. U kunt bij onze dealers terecht voor advies op maat of contact met ons opnemen via 0031 (0)6 51 888 113 of info@gasloosstoken.nl. Wij helpen u graag aan de cv pelletkachel die het best bij uw woning past!

Bekijk op de website ook eens onze biomassaketelshoutkachelscv houtkachelspelletkachelsCV pelletkachelsCV houtkachels en overige accessoires van onder andere Laminox en 
Hi Flame AME

Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl