Jessica Idro
CV Pelletkachels
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Jessica Idro

Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Laminox  Jessica Idro cv-pelletkachels: zelfde capaciteit, twee keer design

De Jessica Idro cv-pelletkachels van Laminox zijn er in 2 uitvoeringen. Van de sombere Idro Plus tot de designuitvoering Idro Black Line met getint zwart glas en afgeronde vormen. Voor wie extra luxe wil zijn der de Maiolica versies met keramische mantel in Rood, Wit, Bruin of zwart. Het display kan helemaal verzonken geleverd worden.

De Jessica Idro is een cv-pelletkachel van 13 kW. Toereikend voor een geïsoleerde tussenwoning, maar ook uitstekend geïsoleerde nieuwbouwhuis. Met een bescheiden plaats in kamer of keuken heeft u een zeer fraaie, moderne pelletkachel en uitstekende warmtebron. 

De Idro-versie kan via een boiler ook dienen voor tapwater, zodat u helemaal van uw gas cv-ketel afscheid kunt nemen.


Technische data Jessica Idro black line Jessica Idro Maiolica black line
Te verwarmen ruimte 180 - 330 m³ 180 - 330 m³
Capaciteit (kW) 12,6  12,6
Capaciteit cv-zijdig (kW) 11,4 11,4
Efficientie (%) 92 92
Inhoud pellet bunker (kg) 21 21
Inhoud waterreservoir (lt) 10 10
Diameter rookkanaal (mm) 80 80
Gewicht (kg) 116 135
Verbruik Kg/uur) 0,7 - 2,6 0,7 - 2,6
kleuren bordeaux rood, wit, goudbruin, zwart bordeaux, wit, zwart
afmetingen 550x570x1055 550x570x1055

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt een cv pelletkachel?

Een cv pelletkachel kunt u, net als de traditionele cv-ketel, automatisch programmeren en is vaak met een afstandsbediening te bedienen. De pellets voegt u toe in een reservoir, waarna ze automatisch verplaatst worden naar de korf. De ontsteking geschiedt vervolgens elektrisch. Wanneer er meer pellets nodig zijn om de door u ingestelde warmte te bereiken, voegt het systeem deze vanzelf toe.

 

Hoe wordt een cv pelletkachel aangesloten?

Om een pelletkachel aan te sluiten op je cv-systeem, hoeft deze niet per se in de buurt te staan van je huidige cv-ketel. De pelletkachel plaats je ‘gewoon’ als sfeerverwarming in je woonkamer. Je kunt hem namelijk aansluiten op een afvoerbuis van een radiator.

 

Wat verbruikt een cv pelletkachel?

De houtpellets die een pelletkachel verbrandt zijn een vorm van biomassa en daarmee erg duurzaam. Veelal wordt voor de vervaardiging ervan gebruikgemaakt van afvalhout. Dit is hout dat normaliter verloren zou zijn gegaan, maar nu dus hergebruikt kan worden. Er bestaan zowel donkere als lichte pellets. Donkere pellets - veelal van eikenhout - zorgen voor meer warmte, terwijl lichte pellets sneller branden.

 

Wat kost een cv pelletkachel?

De prijzen voor cv pelletkachels variëren aanzienlijk. Zo is er verschil in aanschafwaarde, maar bepaalt ook de grootte en de isolatie van een woning in hoeverre de cv pelletkachel kan fungeren als vervanging van de cv-ketel. Echter, vanwege de milieuvriendelijke werking subsidieert de overheid pelletkachels (ten minste) tot 2021. Hiervoor is een uitgebreide apparatenlijst beschikbaar. Staat de cv pelletkachel van uw voorkeur er niet tussen? Vraag dan gerust naar de subsidiemogelijkheden, wij zoeken dit graag voor u uit.

 

Cv pelletkachel kopen?

Wilt u uw woning voortaan ook energiezuinig verwarmen? Werp dan een blik op ons uitgebreide aanbod of laat u door onze experts adviseren. U kunt bij onze dealers terecht voor advies op maat of contact met ons opnemen via 0031 (0)6 51 888 113 of info@gasloosstoken.nl. Wij helpen u graag aan de cv pelletkachel die het best bij uw woning past!

Bekijk op de website ook eens onze biomassaketelshoutkachelscv houtkachelspelletkachelsCV pelletkachelsCV houtkachels en overige accessoires van onder andere Laminox en 
Hi Flame AME

Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl