CV Pelletkachels | Gasloosstoken.nl
CV Pelletkachels
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

CV Pelletkachels


Steeds meer Nederlandse huishoudens worden verwarmd door een cv pelletkachel. Het is een populaire methode om het gasverbruik te verminderen. Een cv pelletkachel kan namelijk de functie van uw traditionele cv-ketel overnemen. Zo wordt niet alleen uw woning op ecologisch verantwoorde wijze verwarmd, maar voorziet u uzelf tevens van pelletgestookt warm tapwater. Een ruim aanbod cv pelletkachels vindt u op Gasloosstoken.nl.

 

Wat is een cv pelletkachel?

De cv pelletkachel is een pelletkachel die dient als vervanging van of aanvulling op uw bestaande cv-systeem. De elektrisch bedienbare kachel verwarmt door het verbranden van geperste staafjes afvalhout, pellets genoemd. Dit maakt het gebruik van gas overbodig, waardoor de cv pelletkachel beschouwd mag worden als een zeer milieuvriendelijke wijze van verwarmen. Het bespaart u bovendien jaarlijks al gauw enkele honderden euro’s op uw energiekosten.

terra-tp-24-cv-pelletkachel.1
Merk: Teba
De Terra Tp-24 cv-pelletkachel is zeer krachtig en duurzaam
terra-tp-30-cv-pelletkachel-met-oven
Merk: Teba
Uniek is de Terra TP-30 cv-pelletkachel met ovenfunctie.
laminox-esther-idro-cv
Merk: Laminox
De Esther Hydro cv-pelletkachel is het toppunt van efficiëntie en milieuvriendelijkheid. 
ester-hydro-cv-met-ruimteventilator
Merk: Laminox

Laminox Ester Hydro: cv met ruimteventilator: De ruimteventilator zorgt voor de volledig verwarming van de kamer met lucht.

tina-idro-plus
Merk: Laminox
De Tina Hydro Plus cv-pelletkachel is een pelletkachel van groot formaat. 
tina-hydro-plus-ruimteventilator
Merk: Laminox
De Tina Hydro Plus cv-pelletkachel met ruimteventilator is een grote cv-pelletkachel. De versie met ruimteventilator zorgt voor een krachtiger dosering van de warmte in de kamer.
tina-hydro-prestige
Merk: Laminox
Van de Tina Hydro Prestige cv-pelletkachel is de buitenzijde bekleed met een keramiek mantel. 
greta-hydro-cv-compact.1
Merk: Laminox
De Greta Hydro cv-pelletkachel klein voor zijn capaciteit. 
greta-hydro-cv-ruimteventilator.1
Merk: Laminox

Laminox Greta Hydro Plus cv ruimteventilator: Deze versie met ruimteventilator zorgt voor een krachtige warmtestroom richting de kamer.

elisa-phantom-air-idro
Merk: Laminox
De Elisa Phantom cv-pelletkachel wint het door zijn moderne stijl, passend bij een breed pallet moderne interieur. 
jessica-idro-cv-pelletkachel
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Laminox  Jessica Idro cv-pelletkachels: zelfde capaciteit, twee modellen
tosca-idro-cv
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Laminox Tosca Idro cv- pelletkachels hebben een capaciteitsrange van 15 tot 34 kW: voor elke woning een oplossing
petra
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
Laminox Petra is een robuuste pellet cv-kachel voor een royale woning
zara-omnia
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
Laminox Zara Omnia is een robuuste pelletkachel voor in de kamer met automatische reiniging branderpot
victoria
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Victoria 28 Idro Plus is er in uitvoeringen van staal tot keramiek bekleding.
charlotta-23-omnia-versie
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Charlotta 23 Omnia heeft een automatische reiniging van de brandkamer. De buitenzijde is in staal of keramische steen.
dafne
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Dafne AIR is een strakke design pelletkachel van 7 KW. In staal en met kleurige steenpanelen opzij
tp-16
Categorie: Teba
Merk: Teba
Het moderne design en het grote vermogen maken cv pelletkachel TP-16 van Teba en Terra tot een geduchte  concurrent van elk ander merk

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt een cv pelletkachel?

Een cv pelletkachel kunt u, net als de traditionele cv-ketel, automatisch programmeren en is vaak met een afstandsbediening te bedienen. De pellets voegt u toe in een reservoir, waarna ze automatisch verplaatst worden naar de korf. De ontsteking geschiedt vervolgens elektrisch. Wanneer er meer pellets nodig zijn om de door u ingestelde warmte te bereiken, voegt het systeem deze vanzelf toe.

 

Hoe wordt een cv pelletkachel aangesloten?

Om een pelletkachel aan te sluiten op je cv-systeem, hoeft deze niet per se in de buurt te staan van je huidige cv-ketel. De pelletkachel plaats je ‘gewoon’ als sfeerverwarming in je woonkamer. Je kunt hem namelijk aansluiten op een afvoerbuis van een radiator.

 

Wat verbruikt een cv pelletkachel?

De houtpellets die een pelletkachel verbrandt zijn een vorm van biomassa en daarmee erg duurzaam. Veelal wordt voor de vervaardiging ervan gebruikgemaakt van afvalhout. Dit is hout dat normaliter verloren zou zijn gegaan, maar nu dus hergebruikt kan worden. Er bestaan zowel donkere als lichte pellets. Donkere pellets - veelal van eikenhout - zorgen voor meer warmte, terwijl lichte pellets sneller branden.

 

Wat kost een cv pelletkachel?

De prijzen voor cv pelletkachels variëren aanzienlijk. Zo is er verschil in aanschafwaarde, maar bepaalt ook de grootte en de isolatie van een woning in hoeverre de cv pelletkachel kan fungeren als vervanging van de cv-ketel. Echter, vanwege de milieuvriendelijke werking subsidieert de overheid pelletkachels (ten minste) tot 2021. Hiervoor is een uitgebreide apparatenlijst beschikbaar. Staat de cv pelletkachel van uw voorkeur er niet tussen? Vraag dan gerust naar de subsidiemogelijkheden, wij zoeken dit graag voor u uit.

 

Cv pelletkachel kopen?

Wilt u uw woning voortaan ook energiezuinig verwarmen? Werp dan een blik op ons uitgebreide aanbod of laat u door onze experts adviseren. U kunt bij onze dealers terecht voor advies op maat of contact met ons opnemen via 0031 (0)6 51 888 113 of info@gasloosstoken.nl. Wij helpen u graag aan de cv pelletkachel die het best bij uw woning past!

Bekijk op de website ook eens onze biomassaketelshoutkachelscv houtkachelspelletkachelsCV pelletkachelsCV houtkachels en overige accessoires van onder andere Laminox en 
Hi Flame AME

Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl