Rookgaswisselaar
Rookgaswisselaar
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Rookgaswisselaar

CV Houtkachels

CV-houtkachels Olymberyl, Horseflame en Modernline: meer dan 10 jaar ervaring.

Enkele honderden cv-houtkachels van de merken Olymberyl en Horseflame verwarmen inmiddels al vele jaren vrijstaande en rijtjeshuizen in alle hoeken van Nederland. Deze cv-kachels hebben zich door en door bewezen. Later werden de Modernline versies er aan toegevoegd. Van klassiek naar modern. De kachels kunnen standaard (optioneel) worden voorzien van een veiligheids- en aansluitset. Alles uit een hand met een goede instructie. Rechtstreeks op het circuit, maar ook op een buffervat, eventueel met zonneboilers.

Bekijk op de website van Gasloosstoken.nl ook eens de biomassaketelshoutkachelspelletkachelsCV pelletkachelsCV houtkachels en overige accessoires van onder andere Laminox en Hi Flame AME.
rookgaswisselaar-150-500
Categorie: CV Houtkachels
Prijs: € 390,00


Rookgaswisselaars benutten de hoge rookgastemperatuur om cv-water of tapwater op te warmen. Kan aangesloten worden op het cv-circuit of vat voor cv of douchewater. Geeft een enorme rendementsverbetering bij (vaak) oudere houtkachels. Hoe hoger de temperatuur nu, hoe meer nuttig de investering. Past in rookkanalen ø van 150, 180 en 200 mm.

Momenteel is er aan leveringsprobleem en kan ik de wisselaar niet leveren. Heeft u een vraag, mail me dan?
watertank
Categorie: CV Houtkachels
Prijs: € 155,00
RVS watertank van 50 liter verwarmt door rookgassen

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl