Laminox Biomassaketels | Gasloosstoken.nl
Laminox
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Laminox

Laminox biomassaketels

De Laminox biomassaketel is hét duurzame alternatief voor verwarmen middels gas! Deze ketels maken bij het stoken namelijk gebruik van houtpellets.
Dit zijn samengeperste houtkorrels, gemaakt van hout dat normaliter als afvalhout verloren zou zijn gegaan. Door uw huidige cv-ketel te vervangen door een Laminox biomassaketel helpt u mee de wereld groener te maken. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. In vergelijking met stoken op gas bent u al gauw dertig tot veertig procent goedkoper uit met een Laminox biomassaketel!

Laminox Biomassaketel

Altijd warm water

Met een Laminox biomassaketel bent u altijd verzekerd van warm water. Dus ook in de zomer, wanneer de ketel in principe niet op volle toeren hoeft te draaien. Dankzij het ingebouwde buffervat, waarover de meeste Laminox biomassaketels beschikken, voorzien de termoboilers u ook bij hoge temperaturen van warm (tap)water.

Subsidie op Laminox biomassaketels

Om burgers aan te sporen bij te dragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen, verstrekt de overheid u een subsidie wanneer u besluit tot aanschaf van een biomassaketel. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een lijst opgesteld van biomassaketels die hiervoor in aanmerking komen. In deze lijst zijn liefst tien Laminox biomassaketels opgenomen, waarbij u in de meeste gevallen kunt rekenen op een flinke subsidie. Bekijkt u voordat u tot aanschaf overgaat de meest actuele apparatenlijst op de website van de RVO.

Overzichtelijk kostenplaatje

Naast dat u een flinke vergoeding krijgt voor het overgaan op biomassawarmte en u bespaart op uw energierekening, is er nog een financieel voordeel. Doordat u niet langer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen voor het verwarmen van uw huis, kunt u beter inschatten welk bedrag u uiteindelijk kwijt bent. De prijzen voor brandstoffen als aardgas en aardolie kunnen namelijk nogal schommelen, terwijl de prijs voor houtpellets tamelijk stabiel is. Afvalhout zal er immers altijd zijn en vertegenwoordigt, wanneer het niet hergebruikt zou worden, nauwelijks waarde. De keuze voor een Laminox biomassaketel geeft u dus meer inzicht in uw stookkosten.

Gebruik het as voor uw tuin

Een ander voordeel van Laminox biomassaketels, waar u wellicht nog niet bij heeft stilgestaan, is dat ze zelfs bevorderlijk kunnen zijn voor uw tuin. De verbrande pellets resulteren namelijk in (een kleine hoeveelheid) as, dat wordt opgeslagen in een aslade. Deze dient u enkele keren per jaar te legen. Het mooie is dat dit as een hoog stikstofpercentage bevat, hetgeen goed is voor uw planten. Door het as als mest te gebruiken, krijgen de pellets van afvalhout dus zelfs een tweede keer een nieuw leven!

Ook een Laminox biomassaketel kopen?

Voor een uitgebreid assortiment van Laminox biomassaketels kunt u terecht bij Gasloosstoken.nl. Via ons dealeroverzicht ziet u per provincie met wie wij samenwerken. Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 51 888 113 of u kunt een email sturen info@gasloosstoken.nl. Bij Gasloosstoken.nl helpen wij u graag met al uw vragen over Laminox biomassaketels!

termoboiler-24
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laminox
De Termoboiler 24, zonder tapwatervoorziening, maar met en buffertank is een prima supporter van buffertanks in combi met zonneboilers
termoboiler-omnia-32
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laminox
De Laminox Omnia 32 heeft een volledig zelfreinigend systeem voor brandkamer en warmtewisselaar.  ISDE-bijdrage € 1250
termoboiler-omnia-compact-23
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laminox
Termoboiler Omnia Compact: ook automatische asafvoer
termoboiler-omnia-compact-27
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laminox

Termoboiler Omnia Compact 27: ook automatische asafvoer, tapwater en reiniging warmtewisselaar

termoboiler-maxi-35
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laminox
Termoboiler Maxi 35: volledig automatisch pellet cv-ketel voor grotere toepassing en veel soorten brandstof
termoboiler-maxi-47
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laminox
Termoboiler Maxi 47 is volledig automatisch en is gemaakt voor kantoren, hallen en grote buffervaten.
termoboiler-mini-12-15-18
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laminox

Termoboiler Mini 12/15/18:

De unieke pellet cv-ketels voor directe verwarming en/of zekerheid voor zonneboilers

hydra-13
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
Prijs: € 3950,00
Laminox Hydra 13: biomassaketel op houtpellets: betaalbare cv-ketel voor kleine woning en voor zonneboilersupport
termoboiler
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Laminox Termoboiler 1 met ingebouwd buffervat is de pelletketel voor de gemiddelde woning. Perfect als back-up voor zonneboiler.
termoboiler-31-matic-met-tapwater
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
Prijs: € 6600,00
De Laminox Termoboiler 31 Matic combineert een perfecte, snelle huisverwarming aan een snelle en continue tapwaterverwarming, zonder onderbreken.
hidra-18n-24n-28n-32n
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Laminox Hidra-serie cv-ketels 18N, 24n, 28N en 32N is betaalbaar en betrouwbaar en bovendien toereikend voor elke woning
hidra-omnia-23n-30n
Categorie: Laminox
Merk: Laminox
De Hidra Omnia 23 en 30N verwarmen uw hele huis, met automatische reiniging

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl