Laddomat cv-aansluitssets
Laddomat cv-aansluitssets
Snelle levertijden eigen voorraden
Duurzaam verwarmen & direct rendement

Laddomat cv-aansluitssets

Biomassaketels


U bent al een tijd op zoek naar een alternatief voor gas om uw woning te verwarmen en om in uw warm water te voorzien? Kies een biomassaketel. Na een bezoek aan Gasloosstoken.nl hoeft u niet verder te zoeken. U vindt bij ons namelijk een ruim aanbod Laminox biomassaketels. In welke prijsklasse u ook een goede biomassaketel zoekt, bij ons vindt u dé biomassaketel waar u al zo lang naar op zoek bent. Kies vandaag nog voor zekerheid en veiligheid: ga in zee met een deskundige dealer van Gasloosstoken.nl. Bekijk op de website ook eens onze houtkachelscv houtkachelspelletkachelsCV pelletkachelsCV houtkachels en overige accessoires van onder andere Hi Flame AME

Hoe werkt een biomassaketel?

Een biomassaketel (ook wel CV hout ketel genoemd), is een verwarmingstoestel. U stookt op houtpellets (of stukhout bij Modraterm houtvergassers) en de biomassaketel kunt u aansluiten op een bestaande of een nog aan te leggen centrale verwarming. Een verwarming op biomassa werkt in principe op dezelfde manier als een standaard verwarmingsinstallatie. De houtpellets worden gebruikt om het water heet te maken om uw woning te verwarmen. En de Laminox ketel met ingebouwd buffervat verwarmt ook het tapwater. Wil je dus een biomassaketel kopen? Kom langs bij één van onze professionele dealers.

Bespaar op de stookkosten

Of u nu in een nieuwe woning een biomassaketel gaat aansluiten of in uw huidige woning, er is veel potentie! Goede isolatie is belangrijk, maar ook zeker niet goed geïsoleerde woningen worden gemakkelijk warm door het gebruik van een biomassaketel. In een gemiddelde eengezinswoning bent u rond de 35% minder geld kwijt voor houtpellets dan wanneer u uw huis op gas verwarmt. Bespaar op de stookkosten en kies voor de Laminox biomassaketels!


Voordelen voor het milieu

Wanneer u een biomassaketel gaat kopen, is dit niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. De verbranding door middel van biomassa is namelijk CO2-neutraal. Door de uiterst moderne technieken vindt er nagenoeg geen uitstoot plaats. De verbranding van houtpellets geeft geen extra CO2 af aan de atmosfeer. De doelstellingen uit het klimaatakkoord kunnen worden behaald met een biomassaketel!


Laminox

Bij Gasloosstoken.nl vindt u een uitgebreid assortiment biomassaketels van het merk Laminox. De termoboilers van Laminox verwarmen uw woning dagenlang zonder dat u steeds hoeft te bijvullen. Door middel van water of warme lucht kunnen vervolgens meerdere ruimtes in uw woning gemakkelijk worden verwarmd. De biomassaketels van Laminox bij Gasloosstoken.nl komen in aanmerking voor de subsidie die door het RVO worden uitgegeven. U kunt altijd contact opnemen met vragen over deze subsidieregeling bij de desbetreffende dealer.

https://www.youtube.com/watch?v=WbE1PDhgxS8&feature=youtu.be

Biomassaketel kopen? Kies voor een vakkundige dealer van Gasloosstoken.nl

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen? Dat kan door een biomassaketel te kopen via Gasloosstoken.nl. Wilt u ook uw tapwater gaan verwarmen? Dan kunt u een extra hygienebuffer of termoboiler met tapwaterfunctie aanschaffen. Wilt u de Laminox biomassaketels bekijken? Veel van de modellen staan opgesteld in de showrooms. Kom langs en informeer naar alle mogelijkheden. Heeft u nu al vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0031 (0)6 51 888 113 of door te mailen naar info@gasloosstoken.nl.
laddomat-11-30-lm6a-cu22
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laddomat
Prijs: € 375,00 € 345,00
Laddomat 11-30, LM6A,Cu22 cvpomp met klep
laddomat-21-60-lm6a-r32
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laddomat
Prijs: € 545,00 € 465,00
Laddomat 21-60, LM6A, R32 energiezuinige pomp met driewegklep
rookgasthermostaat-300
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laddomat
Prijs: € 69,00
Rookgasthermostaat 50-300 graden Celsius
rookgastermostaat-500
Categorie: Biomassaketels
Merk: Laddomat
Prijs: € 155,00
Rookgastermostaat 50 - 500 graden Celsius

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gasloosstoken.nl
Motet 46 8265 RJ Kampen
0031 (0)6 51 888 113
info@gasloosstoken.nl